16.1.12

Godmorgon, dag ett i Rynninge på norr i Örebro

Nej men oj så bra det gick. Jag la mig, jag somnade, jag sov, jag vaknade. Vilken succé! [jag kanske vaknade till både en och två gånger under natten, men det hör ju till lite]. Nu sitter jag här och äter lite frukost innan det är dags att bege sig till universitetet och den nya kursen: Missbruk och behandling. Jag är galet pepp på att börja den, och redan idag ska vi börja med ett arbete som ska redovisas på torsdag. Det är bara att köra järnet från början!
Ett litet tips till bra musik såhär på måndags morgonen. Musik som man blir pigg, glad och bara helt enkelt mår bra av: Matt Kearney
Bara så ni vet. Over and out!

2 kommentarer:

  1. Skönt att höra att du inte glömde bort de där vardagliga rutinerna bara för att du nu huserar solo. Behöver du tips på mat som är billig och lätt att göra storkok av så är det bara att höra av sig, vi sysslar som bekant nästan bara med storkok här ;)

    SvaraRadera
  2. Kära hjärtanens kära barn, har du nu börjat kliva runt i vuxenhasorna? Och klarar det alldeles utmärkt ser jag ;)
    Ja så är det, vi lever och lär dag ut och dag in.
    Hoppas kursen är rolig och givande, låter onekligen intressant.
    Hej hopp nu snöar det, men hur länge? Jag får nog åka o leta upp snön någonannanstans, ska du med o leta? Akta tungan bara så den inte fryser, metall o kyla är inte riktigt kompatibla med varandra.
    Jäd/äiti

    SvaraRadera